Публична информация

Финансови отчети

Виж още ➔

Политика за поверителност

Една от основните грижи на ББР Микрофинансиране е сигурността на лични данни на физическите лица – наши клиенти и партньори, като сме предприели необходимите мерки, за да приведем дейността на всичките си офиси/клонове и служители в съответствие с най-добрите практики и законови изисквания за защита на информацията и нейната поверителност.

Виж още ➔

Процедура за приемане и обработка на жалби

Настоящата процедура регламентира реда за приемане и обработка на постъпили в ББР Микрофинансиране жалби, препоръки, предложения и оплаквания. Основна цел е подобряване на качеството на клиентското обслужване и на предлаганите продукти и услуги чрез изграждане на взаимно доверие между Дружеството, неговите клиенти и/или други засегнати лица и субекти.

Виж още ➔

Политика за употреба на бисквитки

"Бисквитката" е малък текстов файл, който се изтегля на "крайно устройство" (например компютър или смартфон), когато потребителят достъпи уебсайт. Тя позволява на сайта да функционира правилно, да разпознава устройството на потребителя и да съхранява известна информация за предпочитанията на потребителя или за минали действия (например избор на език, размер на шрифта, login при онлайн банкиране и др.), които се съхраняват за определен период от време, за да не се налага да въвеждате информация отново.

Виж още ➔

Тарифа

Виж още ➔

Документи

Виж още ➔
fixed-button-icon
fixed-button-icon Онлайн банкиране fixed-button-icon Кандидатствай
fixed-button-icon Валутни курсове
fixed-button-icon Лихвени индекси

Business Booster